Porschét vagy Hennesseyt vennél egymillió dollárért?

2017.01.17. 07:25

Január 17. van, kedd, Antalok és Antóniák névnapja. 1942-ben ezen a napon született Muhammad Ali világbajnok ökölvívó, 1634-ben pedig ezen a napon halt meg Szenczi Molnár Albert nyelvtudós, filozófus, református lelkész. Frontmentes, de hideg napunk lesz: nappal -2, éjszaka -6 fok körül alakul a hőmérséklet. Öveket becsatolni, ez a Hidegindító!

A nap képe

Subaru-WRC-Rally-Snow

Anno

  • 1954 – Argentin Nagydíj, Buenos Aires - Győztes: Juan Manuel Fangio (Maserati)
  • 2008 – A Norvégiában megrendezett 8. férfi kézilabda-Európa-bajnokság nyitónapján – a C csoport második mérkőzésén – a magyar együttes 35‑28-ra veri Spanyolországot.

Közösségi közlekedési eszközök építőkockákból

NYD 3151

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Közlekedési Zrt. 2016 novemberében pályázatot hirdetett fővárosi közösségi közlekedési eszközök készítésére építőkockákból. A nyertes alkotásokból rendezett kiállítást a Deák Ferenc téri aluljáróban található Földalatti Vasúti Múzeumban lehet megtekinteni.

Eladó Steve Tyler autója

Steven Tyler élő rocklegenda, az Aerosmith énekese megválik Hennessey Venom GT Spyderétől. Az 1244 lóerős autó kikiáltási ára 1,1 millió dollár. Ne sokallják az árat, a bevételt pedig teljes egészében egy alapítványának adják, amit Tyler a bántalmazott nők megsegítésére hozott létre.

steven-tyler-to-auction-his-hennessey-venom-gt-spyder-for-charit

911R egymillió dollárért

Bár csak tavaly mutatták be a típust, már most kultusztárgy a puritán 911R.  Az R eredetileg 190 ezer euró volt, de mivel csak 911 példányt készítettek belőle, így pár hónap alatt el isszállt az eladó példányok ára. Korábban 483, illetve 390 ezer euróért talált gazdára két példány a Bonhams aukciós háznál. Ennek fényében az egymilliós kikiáltás kissé soknak tűnik.

Melyik kéne?

TCTV Anno

13 éve ezen a napon jelent meg a TCTV 59.  adása, ami ráadásul egy Suzuki Swift különkiadás volt. Kíváncsi, mennyire szerette Winkler és Karotta a mi autónkat? Most megtudhatja:

Kerüld el a dugót!

Megerősítjük együttműködésünket a Waze-zel. Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!