2018.11.19. 11:34

Itthon a Suzukit a legtöbben az elnyűhetetlen szívó benzinmotorokkal azonosítják, pedig a japán belpiacon tekintélyes tapasztalatot szereztek a turbós motorok terén is. Meglátogattunk valakit, aki házilag turbósította a régi családi Swiftet, és megmutattuk neki az új turbós Vitarát is.

10 év múlva is Suzukit (X)

Vannak dolgok, amelyek megváltoznak és vannak, amelyek nem. A Suzuki régen is és most is a megbízhatóságot és a tartósságot jelentette. Mára azonban ezek mellé a tulajdonságok mellé oda tehetjük a technikai innovációt, a vezetőközpontúságot és a kényelmet is. Az elmúlt években természetessé vált, hogy a Suzuki modelljei 4 kerék hajtással, navigációval, színes műszerfali kijelzővel, ülésfűtéssel, led lámpával, tolatókamerával, adaptív tempomattal, sávtartóval, holttér figyelővel és közlekedési lámpa felismerő rendszerrel rendelkeznek. Ráadásul mára a méretek és a modellkínálat is megnőtt, kis városi autótól a családi crossoverig, az élményautótól a SUV-ig találunk Suzukit. Aki most Suzukit vásárol, biztos, hogy 10 év múlva is Suzukit vesz majd.

Amennyiben nem jelenik meg a beágyazott videó, kattints ide.

A cikket és a videót a Brand & Content készítette a Suzuki megbízásából. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.