Kevés pénzből hétüléses autót, állami támogatással?

2019.08.07. 07:51

2019. július elsejétől a három- vagy többgyerekes nagycsaládosok állami támogatást igényelhetnek új, hétüléses személyautók vásárlására. A támogatás összege maximum 2,5 millió forint, de a támogatás összege nem haladhatja meg az autó (bruttó) árának a felét. De hogyan kell ezt a pénzt észszerűen elkölteni?

Az összes feltétel és a támogatással megvásárolható autók teljes listája megtalálható ebben a korábbi cikkünkben. A választék elképesztően nagy, de a támogatás pont egy olyan korszakban érkezett meg, amikor a klasszikus egyterűek már kifutóban vannak, helyette rengeteg hétüléses, terepjáró-szerű SUV kapható. Ám itt a beszerzési költségek is magasak, és a csomagtartó mérete is korlátozott. Pedig van létezik kombináció, amelynél egy kisebb kompakt autó árából egy tágas és valódi csomagtartóval rendelkező hétüléses személyautóhoz juthat a nagy család:

A cikk megjelenését a Porsche Hungaria támogatta.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.