Légvédelmi rakéták és más ünnepi járművek

2008.01.01. 03:57
15 hozzászólás

Lehet hogy egy reklámhosszúságúra vágott, harcoló robotokat bemutató film is ki tudja fejezni, milyen az autós kultúra, amikor ajándékokkal találkozik, de azért még ennél is erősebb anyag egy Csomó Régi Kép. Ahol nevezett képek lekerekített sarkúak és furcsák a színeik:

Prokee gyerekkori karácsonyi ajándékaival. Forrás: Prokee

A kép a Trabant szemicentenáriumára készült pompás cikk szerzőjét, Prokee-t ábrázolja, figyelemre méltó ünnepi flottával. Ezt írja róluk:

  • Holdjáró, amelytől ezrek szeme homályosodik fátyolosra…
  • Koloss markoló, tisztességesen tekerhető, emelhető, miegymás
  • Orosz légvédelmi rakéta, ha már fater ebben a szakmában tevékenykedett :)

Természetesen elemes, drautos távirányítóval. Eredetileg elemről, de ezt embertelen módon falta. Ezért fater beüzemelte az Ezermester újságból épített többfunkciós 6/12/24V akkutöltőt, és madzagról üzemeltettük. Egészen addig, míg nem találtam túl lassúnak a gépet, és 6V helyett 24-re kapcsoltam. Autó kigyulladt, töltő lefüstölt, fater megvert. Viszont kevesebb csillagszórót koptattunk az évben.

Prokee: Prokee: Autóbuzi ajándékok? Ugyanmár… →

Mindenképp nézzék meg az összeset, nagyon vidám képek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.