Tök nyilvánvaló januárban mézes Earl Grey helyett raliautóval randalírozni egy behavazott versenypályán, ugye?

2008.01.06. 16:25
35 hozzászólás

Mikor is voltunk utoljára az Euroringen? Talán amikor a Karottával lefilmeztük az új Z-t szeptemberben. Persze sose gondoltam volna, hogy egy versenypálya januárban is nyitva van, de most már teljesen nyilvánvaló, hogy indiánnyári puhapöcsök vagyunk. Nem úgy, mint a Vikiszava blog kiváló bolondjai.

Peugeot 205 és Suzuki Swift a behavazott Euroringen. Forrás: Vikiszava.net
Forrás: Vikiszava.net

A kép nem trükkfelvétel:

Zoli többször említette már, hogy ki akarnak majd menni az Euroringre autózni unokatesójával, Petivel, akinek szintén benzin folyik az ereiben vér helyett.

Ma jött el az a nap. Mindig azt gondoltam, hogy leginkább nyáron, száraz pályán akarnak majd menni, de gondolom valakiben felötlött, hogy télen, hóban sem lehet ez rossz szórakozás. Igazuk volt. Kora délután elindultunk két autóval, Zoli összkerekes Swiftjével és Peti becsövezett Peugeot 205-ös raliautójával.

Odaérve a srácok első dolga volt, hogy felmérjék a pálya állapotát. Az első körökben Zolit kísértem el, aki nem volt maradéktalanul elégedett, mivel hó, jég és helyenként száraz aszfalt vegyesen váltakozott.

Vikiszava: Csúszkálás az Euroringen →

Szeretettel ajánlom a teljes anyag megtekintését, van még több képből, videóból és szövegből is, remek az egész, úgy, ahogy van.

A szerzőtől ráadásul egyáltalán nem áll messze a szilárd halmazállapotú csapadék és a gépjárművek vegyítése.