A rali legszebb pillanatai

2008.01.14. 14:54
66 hozzászólás

Tizenhárom perc és harminckilenc másodperc. Ez pontosan tíz perccel és harminckilenc másodperccel lépi túl azt a limitet, ami fölött automatikusan kikapcsolok minden videót, leszámítva a mozifilmeket.

BMW M1 raliautó

Úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor tizenhárom perc és harminckilenc másodperccel a play gomb lenyomása után még mindig a képernyő előtt ültem, és bár tudtam, hogy ez egy szentimentális maszlag, és csak azért fújkálom (tromb-tromb) az orrom és törölgetem (szlörcs-szlörcs) a szemem, mert a drámai filmzene, és a versenyautókat és versenyzőket mutató lassított képek úgy hatnak a könnymirigyekre, mint citrom gondolata a nyálelválasztásra, azért igazából meghatódtam egy kicsit.

Na jó, igazából azonnal átírtam volna a Gatorade régi, michaeljordanes „I’d like to be like Mike” reklámkampányának szlogenjét arra, hogy „I’d like to be like Walter”. Pedig tényleg sose érdekelt különösebben a ralizás.

Erről lenne szó:

A videó először Scheerti blogján volt, aztán Péter olvasónk küldte át, aztán pár órával majd a Karotta beküldte a Totalcar szerkesztőségi listájára, „a Kari már végigzokogta?” tárggyal.

Kapcsolódó hír: hamarosan olvashatnak Kari Alfa Romeo GTV raliautójának új váltójáról!

Forrás: Streetfire