Autókiállítás Bécsben, mától

2008.01.18. 14:11
32 hozzászólás

Ford Iosis tanulmányautó a bécsi autókiállításon. Forrás: Vienna Autoshow 2008
Forrás: Vienna Autoshow 2008

Ha már úgyis eldöntötte, hogy lerabolja a bécsi végkiárusítások utóját, de a helyszínen kiderül, hogy sajnos a szemfülesebbek már minden boltot kifosztottak, mentő program lehet a Vienna Autoshow:

Negyedik alkalommal kerül rendezik az idén, tegnap a sajtónak mutogatták, mától a nagyközönség számára is látogatható, egészen vasárnapig. Cél a bécsi vásárváros (Messe Wien, B, C és D csarnok), ahol idén 30 000 négyzetmétnyi területen 46 gyártó 400 gépkocsit, melyek között igazi különlegességek is lesznek. Emellett külön kiállitócsarnokban kerülnek bemutatásra a különböző tartozékok és kiegészítők: könnyűfém felnik, autóhifi és navigációs berendezések.

Ugye, ér annyit, mint egy kilátástalan bolyongás a negyedik H&M ruházati osztályán?

A kiállítás vasárnapig naponta 9 és 18 óra között tekinthető meg, a belépők €7,50 (online vásárlás esetén) és €9,50 közötti áron kaphatók. (A jegyek érvényesek a szomszédos csarnokokban zajló Ferien Messe Wien kiállításra is.)

További információk – sajnos csak németül – a kiállítás honlapján érhetők el.

Emberek a bécsi autókiállításon. Forrás: Vienna Autoshow 2008
Forrás: Vienna Autoshow 2008

Koreai tudósítónk, Hettinger Tamás immáron bécsi tudósító. Ha emlékeznek a szöuli autókiállításról, vagy a koreai pályaversenyek perverz külsőségeiről írt beszámolóira, hétfőn ne felejtsék el megnézni, mit írt a bécsi kiállításról.

Egyetlen súlyos gáz van: Tamás azt mondta, kevesebb a jó csaj, mint Szöulban volt, pedig határozottan a lelkére kötöttük, hogy csajok nélkül elég érdektelen tud lenni a legtöbb kiállítás.

Friss: Nézzék meg ozy olvasónk képeit is, csinált egy galériát, csajok, Lambók, ami kell:

Fehér Lamborghini Murciélago LP640 a bécsi autókiállításon. Fotó: ozy
Fotó: ozy