2008.01.23. 15:29
83 hozzászólás

Fehér Lincoln Zephyr Mexikóvárosban

A fudzsivájtozással kezdődött, akkor még nem értettem, minek örülni egy fehér autónak, hogy néz már ki?

Utána kiderült, máshol nem így gondolják, volt szép grafikon is, a fehér-e az új fekete témakörben. De minél több gyöngyházfehér Lambót láttam a blogon, annál jobban tetsztett. A Mazda 2 bemutatóján már a fehér kiskocsit találtam a legszebbnek, nem a zöldet.

Fehér Chevrolet Equinox Mexikóvárosban

A vadiúj Lancer is ragyogóan mutat fehérben, de eddig a sajnos dokumentálatlan, gyöngyházfehér 300C tette rám a legnagyobb hatást.

2007-ben Mexikóban értékesített autók színeinek megoszlása. Forrás: DuPont
Forrás: DuPont

Fehér Porsche 356 kabrió Mexikóvárosban

A DuPont festékgyár 2007-es globális autószín-népszerűségi jelentésében Mexikó még Japánt is lenyomja 32%-os fehérimádatával. Ez a gyakorlatban rengeteg fényvisszaverő SUV-ot jelent. Behavazott, elegáns dombokként dübörögnek, a fehér még nagyobbnak mutatja őket. A fehér nem áll távol a mexikóiaktól, rengeteg férfi jár fehér ingben, üzletemberektől a taxisofőrig.

A fehér kényessége nem gond, itt nagyon ad mindenki a személyes higiéniára. Taxikban, épületekben és a metrón (!) is frissen mosott ruha- és parfümillat van.

Mexikóban mindenképpen a fehér a fekete.

Fehér Rover 75 Mexikóvárosban

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.