Állammelléki Charger- és BMW-buzéria

2008.02.12. 16:23
83 hozzászólás

Sokan elátkoztak a múltkori Paris Hiltonos blogposzt miatt, remélem ez is kivágja néhány blogolvasónál a biztosítékot. Az akkori képek forrása, miként a mostaniaké is egy velvet.hu-s kolléga, aki történetesen a mellettem ülő íróasztalnál dolgozik. Marczisovszky Mártonnak hívják, velem együtt kérem őt is szidják egy kicsit.

Azaz általában itt ül. Most azonban nincs bent, csak mélben küldött képeket, minimális kommenttel. Az első kettőn egy korai, a benzint félig emésztett állapotban literszám köpködő Dodge Charger ácsorog a brüsszeli utcán. Hol másutt tenné ezt, mint a világ legzöldebb törvényeit hozó Európa Parlament előtt? A színe viszont legalább stimmel a környék hangulatához: libazöld.

Ha maga az autó nem is, a másik küldemény színe még érdekesebb. Ez egy előző szériás 5-ös BMW, metálpinkben, és éppen az angol parlamenttől alig néhány száz méterre ontja habcsókos bájait. Figyelemfelkeltő a fényezés, még figyelemre méltóbb a rendszám: kicsit elírt Barbie - a helyesen gépeltet nyilván valami flitteresebb Rolls viseli.

És ne becsüljük le a britek alaposságát, még ha extrém szőke is a tulaj. Figyeljék meg, hogy illető hölgy még az embléma színét is a kocsihoz passzintotta.


Csak észre ne vegyék ezt Münchenben...