Kérdés az autóskártyáért

2008.03.13. 03:00
114 hozzászólás


Jó reggelt kívánok!

Remélem, hogy mindenki kellően kipihent, mert nem az lesz a válasz, hogy 3 ajtós, 5 ajtós és kombi. Valami egészen más lesz a válasz. És autóskártyát lehet nyerni vele.

Nézzék csak meg ezeket a gyönyörű autókat! A két sárgát, a pirosat meg a kéket. Igen, azzal a két fehér csíkkal. Ugye, hogy szinte adná magát a kérdés, hogy milyen kocsik ezek, de sajnos nem. Sajnos nem ez lesz a kérdés. Ugyanis ez túl könnyű lenne, még ilyenkor is. Nem.


Hanem itt a következő képen ez a másik néhány sportautónak látszó tárgy. Ezek is nagyon szépek. Nekem a szürke tetszik különösen, olyan, mint a BX-em. Mármint a festék rajta. Vagy önnek inkább a kék tetszik az alsó sorból? Az sem nagy baj. Az is nagyon szép. Ugye, hogy milyen jó lehet elmerengeni a kormányuk mögött? Csak 10 percre. Újonnan elsőként beleülni. Az illat, a legenda!


És hopp! Hirtelen megjelenik a kérdés:

Mi az az első képen látható autók tulajdonsága közül az, amire büszke lehet bármelyikének tulaja, de nem dicsekedhet ugyanezzel egy, a második képen lévő autók közül valamelyiket birtokló szerencsés?

Ugye, hogy nem is olyan nehéz?

Autóskártyát lehet vele nyerni, ilyet.

Csak bejelentkezett indapasszal érkező kommenteket fogadunk el.