Nyilas Misi pakkot kapott

2008.03.14. 10:42
127 hozzászólás


Újpesten teherbírók a postások, a Karottának gyakorlatilag legalább két autónyi vasat szállítottak már házhoz. Tegnap is jött a postás, Karotta eddigi pakkjaihoz képest egészen visszafogott dobozzal. Feladó Gábor régi barátja, Ryosuke Takeuchi. Hogy a Wakaba-Ku lakcím, esetleg beltartalom lehet, ötletem sincs.


Hamarosan, mit hamarosan, gyakorlatilag azonnal előkerült a boldog címzett, a szokásos rituális sejtelmeskedéssel bontva a pakkot.

A kollégák pedig ólálkodtak, mint Pósalaky úr a reskontó körül. Szép japán habszivacs-kukacok, aztán egy nagy filctollas AE felirat sejttette, illetve egyértelműsítette, hogy a drifter Corolla AE86-oshoz jött egy új lendkerék, mielőtt még egy mandzsiban kettétörne az egész szerencsétlen autó.


Karotta tartott egy gyors előadást a lendkerék hasznáról, és hogy van egy érdekes képlet, ami remekül illusztrálja, melyik sebességfokozatban mennyi súlyt takarít meg a motor. Azt nem tudom, ez a fajta megtakarítás idővel átmehet-e abba, hogy az ember abból él, hogy a vén Corolla fialja a pénzt, vagy a súlyt, Karotta viszont megígérte, hogy hamarosan megírja a Belsőségre.


Elhiszi ezt valaki?