Láttam a driftautókat, driftet nem

2008.03.21. 22:15
27 hozzászólásOtt álltak mind a tréleren. Igazi versenyautók, látszik rajtuk az elszántság. Három Skyline meg talán egy Silvia, legalábbis én annak láttam. Megtaláltam a placcot, ahol a térkép szerint az őrjöngés lesz, de driftelő autót nem láttam, a pilótáknak se híre, se hamva. Erről, úgy néz ki, lemaradok, hétvégén ugyanis húsvétozás lesz a program. Orrvérzésig.


Az autókon, ahogy rendes versenyautókon szokás, feltüntették a pilóták nevét. Én nem ismerem őket, de a fanatikusoknak biztosan jelent valamit a holland sofőrök, Leen Bruin, Jos Bruin és Johan van der Padt neve. Igen, ez csak három név, a Silvián nem láttam, csak reklámfeliratot. Tényleg sajnálom, hogy nem láthatom őket akcióban; az autókon nem fog múlni, az biztos. Most, hogy írom ezeket a sorokat jut eszembe, soha nem hallottam még, hogy szól egy Skyline motorja. Pedig gondolatban ez az egyik kedvenc autóm.


Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.