Ne parkolj fa mellé

2008.03.29. 17:00
90 hozzászólás


Tegnap este 11 körül történt az eset, a lakók óriási csattanásra riadtak. Egy Ford Focus vezetője elbólintott és állítása szerint 35 km/ó sebességgel a parkoló Tipónak csapódott. A képeket látva megdöbbentő, de személyi sérülés nem történt. A Fiatban nem ült senki az elalvó sofőrnek sem esett baja, a Ford megtépázva ugyan de a saját lábán távozott.

Biatorbágyon a főúton egyenes lejtős szakasz és egy sebességmérő után van egy enyhe bal kanyar. Ha valaki kiegyenesíti a kanyart akkor egyenest a fának megy. A Focus vezetőjének nagy szerencséje volt hogy ott volt egy autó ami elnyelte a becsapódás erejét. Szerintem már aludt mikor a sebességmérő az értéket mutatta, mert a 35 csak álom lehetett.

Egyébként tudomásom szerint ez a második eset ugyan ezen a helyen. Pár éve egy Zsigulit lökött be az árokba, egy ittas vezető.

Sajnos másolás közben megsemmisült a képek java. Minden fotóra a "Couldn’t open the file. It may be corrupt or a file format that Preview doesn’t recognize." üzenetet kaptam. Először igen ideges lettem majd a GraphicConverterrel megpóbáltam menteni a menthetőt.  De sebaj, ismerve az itteni viszonyokat, szerintem még napokig ott lesz a Fiat ha érdekel valakit.