Miért? Miért?! Miért??!!

2008.04.11. 14:07
151 hozzászólás

Suzuki Swift 1994  1,3 GLX
Csúcs járgány aki nem hiszi szerezen be egy ilyet cserélje ki a kopo alkatrészeket. A 13 colos felnit hajitsa le 14 re simán alámegy.legalább egy 175 elöre hátra mé befér a 195 elöre csak 185 ig És én garantálom hogy olyan élvezetben lesz része mint még soha.
180 mentem vele Alig halható motor ciripelés ez köszönhetö a 3000 ft injektor tisztitónak az uj kuplungszerkezetnek és a 320 hufos benzinek és ekkor is csak 6 liter. Csak pozitiv dolgot tudok mondani 1,4 Ford Focus piros lámpa rajtra álva hagya és birja is tartani ugyanigy a legujabbakkal is mig a turbo nem kapcsol.
Kezdőknek nagyon jo kis autó.
Nincs rozsda szuper csendes.
Jól összerakták azt meg kell hagyni.Ez a levél jött pár perce a planetahecsa@freemail.hu címről. Vajon miért pont engem büntet az olvasó? Ki a bánatot érdekel, mit művelt az átkozott injektortisztítójával? Nem is kérdezett semmit, hogy legalább válaszolhatnék valami okosat.
Kedves olvasók,

kérem, szpemmeljék a levél küldőjét hasonló légből kapott történetekkel a saját autójukról. Piros lámpánál előadott állórajtos meglepetésokozás feltétlenül legyen benne!

Az eszem megáll, tényleg.