Traktormajális, ládaderbi és driftverseny - hétvégi programok

2008.05.30. 14:02
21 hozzászólás


Ezen a hétvégén is lesznek autós programok szép számmal:

Bemelegítésként kezdjük pénteken egy jó kis motoros találkozóval Füzesgyarmaton. Az Anonymus Motoros Egyesület immár negyedik alkalommal rendezi meg éves találkozóját a füzesgyarmati sportpályán. Lehet majd motorosan felvonulni, vetélkedni, strandolni, esténként pedig koncertek fogják biztosítani a jó szórakozást.

Szintén pénteken kezdődik az V. Jubileumi Nemzetközi Honda Találkozó a Hungaroringen, ahová a szervezők több száz hazai és külföldi Honda tulajdonost várnak; többek között ott lesz Héring Gyula, aki egy Civic Type-R R3-mal fog a ringen versenyezni. A szombati körversenyek után a program vasárnap folytatódik egy dunakeszi áruház parkolójában Honda szépség-, hangnyomás- és kipufogóversennyel, RC modellbemutatóval, airbrush és tuningshow-val, és sok más érdekességgel.

Driftőrültek kötelező hétvégi programja az Országos Drift bajnokság Máriapócson. Május 31-, és június 1-én drifterekkel fog megtelni a Rabócsiring, és egy elképesztő verseny veszi kezdetét. Őrült tuningolt verdák, gumifüst, benzingőz, és adrenalin! Erről nem is lehet így többet elmondani, ezt látni, érezni kell.

Akik pedig valami hangos, gázolajfüstös, zakatolós élményre vágynak, feltétlenül nézzenek el a veresegyházi Traktormajálisra. Lesz veterán traktor és tehergépkocsi bemutató, lovas és traktoros szántásbemutató, kirakodóvásár és kézművesház az anyukáknak, gyerekeknek, bor- és pálinkaház az apukáknak. És természetesen a Veresegyházi Asszonykórus sem fog hiányozni.

Aztán itt van még az egyik legvidámabb program: a 2. Red Bull Ládaderbi, az agyament guruló szerkezetek versenye. Akik kilátogatnak vasárnap a Citadellára, közvetlen közelről nézhetik végig a sok sufnituningos tákolmány száguldását és őrült megalkotóik ökörködését, amit egyébként Karotta és Winkler fog, a tőlük megszokott humorossággal levezetni. Garantált a jókedv és a szórakozás!

Egy bukólámpás 323 F tulajdonos vagy? Netán Wagon R-ed, Corollád vagy Lancia Kappád van? Itt az idő: ismerkedj meg autóstársaiddal és a márka többi fanatikusával! Szombaton a 323-asok Egerszalókon, a Wagon R-esek az iszkaszentgyörgyi kastélynál, a Lanciások Balatonkenesén, a Corollások pedig vasárnap Királyréten jönnek össze egy kis nyári találkozóra.

A programok további részletei elérhetők a totalcar.hu fejlécében lévő Programajánló menüpontból. Ha szerinted valami fontos kimaradt, kattints nyugodtan az „Új esemény beküldése” linkre, és 1-2 napon belül berakjuk a beküldött eseményt a listába.

Mindenkinek kellemes hétvégét!