Pótpinám egy GPS-tok

2008.06.28. 08:02
93 hozzászólás

Nemsokára indulunk egy Dolomitok-Garda tó-túrára a feleségemmel. Legkevésbé idős motorunkkal megyünk, a 32 éves Kawasakival, a Mindenható és Buddha karöltve adjon neki megbízható, hosszú életet, ez már csak önös érdekből is kívánom.

Motoron azonban használhatatlan a mitfárer, mert mögöttünk ül. Viszont az út kacifántos, mert főútvonalon, az autók között motorozni rossz, alaposan meg kell tervezni a festői szerpentineket, figyelni kell a millió elágazást. A tanktáska átlátszó tetejébe tett térképre pedig nem ajánlatos pislogni, hosszan keresgélni rajta, mert mire megtaláljuk rajta magunkat, szembe jön a kamion. Kell valami szemmagasságban, lehetőleg valami automatizált cucc. Ezért vettem egy GPS-t, olcsót, mert eleve terven felül jött (majd megírom azt is talán), találtam hozzá vízhatlan tokot, motoros tartót, ma reggelre azt is beszereztem. Mindenkinek büszkén megmutogattam, aztán ledobtam az általában mellettem ülő, de ma épp hiányzó velvet.hu-s Marci asztalára.

Aztán valamikor később el akartam csomagolni. Nyúltam érte, de a GPS-tok drótkivezető nyílása alatt észrevettem az éppen a hozzá tartozó ábrát.

Felmarkoltam hát a használati utasítást is. Nem igazán emlékeztem, hogy kaptam volna ilyet, de az én koromban már bármi kieshet az ember fejéből.

Ha már meglett az útmutató, belenéztem. Mi ez a felfújószelep? Mit kell ezen lábbal taposni? Gyanút fogtam. Marci asztalára pillantottam – hát a guminőhöz tartozó útmutatót vettem fel.

Képen egyébként mutatós a Saucy Siren, helyes pofi, semmi műmosoly, inkább hűvösen kedves, és ez a fajta csecs is bejön nekem. Amikor pár napja megvette a Velvet, és megtudtam, hogy Ms. Saucy ezentúl nálunk dolgozik majd, örültem nagyon.

Aztán megismertem élőben is a hölgyet. Basszus, még rendesen ülni se tud.

És a melle… Ennél bármilyen elcseszett, a tyúkól mögött disznóvágó késsel beműtött tejeszacskó is jobb. Hiszen még bimbója sincs. És hát a száját is… khm, zárva tartja, szorosan. Lesújtó csalódást éreztem, rögtön utána mélységes antipátiát.

De hogy azért a kedves olvasó ne tartson teljesen hülyének, megmutatom hogy néz ki a hölgy egyik jellemző testnyílása, és milyen ugyanez a Bags Connection PDA Bag "Big" típusú GPS-tartómén. Látszik a szoros rokonság, de szerintem a tartóé kicsit izgatóbb. Megérte azt az 5700 forintot, most már biztos. Ha esetleg elvesztem a feleségemet a Garda tó felé félúton, lesz mivel vigasztalódnom…