Amire mindenki várt

2008.08.10. 15:43
42 hozzászólás


„Amire mindenki várt: Egy jó kis autómosás!” Esetünkben ez nem a triálversenyről visszatért offroadosok jelszava, hanem ezzel a mondattal konferálták fel a műsorfüzetben „sexy autómosásként” aposztrofált eseményt. Természetesen rendkívül izgatottan érkeztem, egyik kezemben a fényképezőgéppel, a másikban keményre fújt tapsrudammal.

Gondoltam majd olyan lesz, mint a filmeken, hogy a lányok a cicijükkel polírozzák a habos szélvédőt, amely látvány elsősorban az autóban ülve érdekes. Azt is hittem, hogy ha végignézem ezt az produkciót, soha nem tudok majd többé úgy szivacsra nézni, mint azelőtt. Hogy majd lelkiismeret furdalásom lesz, ha otthon kezemben a szivaccsal a gyerekek kistányérjait mosogatva elmerengek az ablakon kinézve.

Tévedtem. A szivacs számomra maradt szivacs. Két lányka, fürdőruhában mosta (?) az autót, a legsexybb (hogy a műsorfüzetben lévő írásmódot megtartsam) az volt, amikor kéjes mosollyal a szivacsot magukra csavarták. Csalódott vagyok. Mindemellett remélem nem okozott irritációt az erősen habzó mosószer.