Carspotting nagyítóval

2008.12.15. 01:13
110 hozzászólás


A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki is élheti a barbiszínű álomautó iránti vonzódását.

A konkrét példa Paris Hilton, aki korábban inkább Mercedes SLR-jében mutatkozott szívesen, most azonban átvett egy Bentley Continental GT-t, amelyet külön neki alakított át a West Coast Customs, amely korábban a Music Television Pimp My Ride című műsorával szerzett magának hírnevet. Természetesen nem csak az autó színét igazították Miss Hilton ízléséhez: a Bentley elképesztő méretű, kétszínű alufelniket kapott, nagy teljesítményű mélynyomót a csomagtartóba, és drágaköves Bentley logót drágakövekkel kirakva, P. H. monogrammal.

"Mindig szerettem volna egy rózsaszín autót. Azt hiszem, ha kislány korodban egy Barbie Corvette-el játszol, mindenképp szeretnél egyet" - nyilatkozta Hilton a furcsa színválasztásról. Mi ugyan egy picit erősnek érezzük azt, ahogy ez a látens vágy felszínre bukott, de a botrányhősnő eddigi ténykedését ismerve egyáltalán nem lepődtünk meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.