2009.04.21. 15:24
74 hozzászólás

 

Bizony, pontosan így nézett ki az a Honda CR-V, amit elloptak április 20.-ának reggelén. Bevallom, sosem hallottam még olyat, hogy ilyen autót nyúltak volna le, de megtörtént.
Sajnos éppen Robertóval, aki amellett, hogy jó barát, még kitűnő vágó is, a TCTV és jelenlegi videóink java része az ő keze munkája. Így ír:

Értelmes mondatot nem tudok leírni, úgy érzem.
Ahogy autót megsemmisíteni lehet, azt már sajnos megéltem. Törtem a Mazdát az Istenhegyen, robbantottam le motort Szeged mellett, ami aztán sose állt össze, de az autóellopásig ma jutottam el. A rendőrök hozzáállása teljesen rendben volt: gyorsak voltak, be is vittek az őrsre, normálisan álltak hozzá mindenhez és kiderítették, hogy a térfigyelő kamera alatt álló autómat 6:51-kor vitték el. Kár, hogy a felvételen nem látszanak normálisan az elkövetők, csak az autóm. Úgyhogy most várom bárki jelentkezését, aki látta 6:51-kor az autómat, a Szentmihályi úton.
Honda CR-V, 2002-es szürke színű. Képet nem is küldök, mind ugyanúgy néz ki. És várok, hátha kihúzzák mind az öt lottószámomat.
Robertó

Senki nem volt rest, persze főleg Robertó mozgatott meg minden általa elérhető szálat, de sok újat nem tudott meg. Valószínűsíthető, hogy nem a pesti „megrendelésre dolgozó” kft. keze van a dologban, térfigyelő kamera alatt nem szívesen dolgoznak. Sajnos annak képét, elmondása szerint nem adhatták ki, pedig szívesen kiraktuk volna ide. Érdekes kis paradoxon (remélem nem a tolvaj személyiségi jogainak védelme miatt). Könnyen elképzelhető, hogy az autót megrendelésre vagy még inkább alkatrészdonornak lopták el. Kevés az esély, hiszen a kritikus 24 óra eltelt, de ha bárki bármilyen formában segíteni tud, az tegye meg. Köszönjük.

Innen tűnt el a mechanikus sebességváltó-zárral felszerelt családi járgány.


Nagyobb térképre váltás