Frankfurt kár-volt díjazottjai

2009.09.16. 18:45
105 hozzászólás

Azt hittük, a Brabus V12-es E-osztályának, a tuningautók Darth Vaderének hátsó keréktakaróját már nem lehet überelni. A limit nélküli autópályákon – amelyek megőrzésére egyébként aláírásgyűjtési kampányt szervezetek a szalonon – biztos számít valamit a karbon takaró, de így, a standon annyira ízléstelen volt, hogy megítéltük neki a kár volt arany emlékérmet. Aztán megláttuk ezt.

Krómozott, tükörpolír felni, ritkaronda formatervvel. És akkora méretben, hogyha mellé ülök eltörpülök mellette. 30 collos, 315/30-as méretű Pirelli Scorpion Zero gumihártyát húztak rá. Lehet vagy fél tonna darabonként, úgyhogy nem csak az oldalfal tökéletes hiánya, de a hatalmas rugózatlan tömeg is hazavágja az egyébként sem túl kényelmes SUV rugózását. Papptibi az ilyesmire szokta mondani, hogy „szebbet hányok”.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.