Ahogy az egy Ferrarihoz illik

2009.10.07. 12:50
79 hozzászólás

A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne egészen biztos, hogy a film elején feltűnő tarkó nem a hétszeres világbajnoké, ha valaki jobban ismeri Schumachert hátulról, az talán megmondja, de egy biztos: ezekhez az autókhoz ilyen tempó dukál, még ha rászámítjuk a kamera sebességérzet-fokozó tényezőjét is. Egyedül két dolog vetődött fel bennem:
1. Miért parkol valaki a célegyenesben, keresztben?
2. Miért kell egy Ferrariban 370-ig skálázni a sebességmérőt? Ciki már a 340 vagy hogy? Megérteném, ha egy unifikált alkatrészről lenne szó, amit költségcsökkentés (lol) címén építenek be, de ez nettó hülyeség persze. Így maradok tanácstalan.
De az autó – ettől függetlenül – továbbra is kéne. Vagy mondjam azt, hogy instant get?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.