A Hiéna arca

2010.02.02. 11:28
89 hozzászólás

A mellettem egész nap meredten Macet delejező Tom küldte át az alábbi képet erről a linkről. Remek meglátás, hiszen az ember valahogy előszeretettel személyesíti meg az autókat. Mert ugye nem azt mondjuk, hogy hű, de ronda maszkja/homlokfala van ennek a xxx-nek, hanem csak annyit: édes Istenem, de ronda a pofája! Milyen ronda segge van!
Nos, íme pár arc, társítva autókhoz. Nézzék meg, a feladat nem lesz könnyű.

Nálunk az Avensis a nyerő a „semmilyen arc” kategóriában, de kíváncsiak vagyunk, vajon olvasóink között akad-e olyan gumiarcú, aki a fenti példákhoz hasonlóan mutatna egy ehhez leginkább hasonlatos emberi arcot.

Nem mondtuk, hogy könnyű lesz, de a nyeremény sem mindennapi. A csapatépítést, autótervezést, felkészülést és a Peugeot 2009-es Le Mans-i győzelméig vezető utat mutatja be rengeteg remek képpel egy gyönyörű könyvben. Kereskedelmi forgalomban nem kapható, gyűjtőknek kötelező dolog.

Ha úgy érzi, bármikor tud egy ilyen Peugeot 4007 arcot vágni, ne legyen rest. Fotózzon, töltse fel a képet és ossza meg velünk kommentben a linket. A határidő holnap délelőtt 10 óra.