Rabszolgát keresünk!

2010.02.05. 12:56
431 hozzászólás


A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná, autóteszteket ki ne írna szívesen?! Nem is autótesztelőt keresünk, de legalább belső, a szerkesztőségben dolgozó munkatársat, és azoktól, akik rendesen dolgoznak, senki sem sajnálja a tesztautót.

Új munkatársainknak a következő feladatai lesznek:
- címlap szerkesztése (elég egyszerű tevékenység, nagyjából egyfajta cikk-tetris)
- hírszerkesztés (autós és motoros hírek túrása a világhálón, és azok magyar, de legfőképpen emberi nyelven történő megírása)
- sajtótájékoztatókra szaladgálás, lazacos szendvicsek fogyasztása és a sajtóajándékok továbbadása a rokonoknak
- egyéb apróságok, melyeket inkább élőben beszélnénk meg.

A munkakör betöltéséhez ilyesmikre lesz szükség:
- angol plusz egy idegen nyelv. A plusz egy lehet német, spanyol, olasz, francia, de a japánt vagy kínait is hosszasan ünnepelnénk.
- nem kell autómérnöki végzettség, de a teljes autós fogalmatlanság sajnos kizáró ok
- érj rá hétvégén is
- legyen valamilyen szövegírói gyakorlatod, akár újságírói, akár reklámszövegíró vonalon. Autóbuzinak lenni sajnos kevés, nem sokra megyünk olyan szerzővel, akinek minden mondatát át kell írni.
- legyen egy B kategóriás jogosítványod (plusz egy A kategória természetesen előny).
- otthon is legyen internetkapcsolatod, hogy ne maradj ki a permanens szerkesztőségi szivatós játékból (címlapkép csere éjjel kettőkor, stb.)

Három hónap próbaidő után alkalmazotti státusz.

Rövid önéletrajzot kérünk, lehetőleg csatolt referenciákkal (szöveggel, amit már írtál, az se baj, ha csak egy potencianövelő gyógyszer használati utasítása) és fizetési igénnyel erre a címre. Találkozunk a gyárban!

UPDATE:Elnézést, az inaktív postafiókért, most már rendben van. A jelentkezők küldjék újra a levelet. Köszönjük!

UPDATE 2.: Köszönjük minden jelentkezőnek, a határidő lejárt.