Bálnák és Angéla a Balneumban

2010.02.17. 18:24
100 hozzászólás

Idén tízéves a Totalcar, és ez a jubileum tökéletes okot nyújt számvetésre és tervezésre. A jövőképhez azonban kellőképpen ellazult testre, lélekre és agyra van szükség. Ezért csoportosan elvonultunk Tiszafüredre, hogy a helyi wellness-központban (tudják, a wellness az, ahol van meleg víz) két nyolcórás agytágítón döntsük el, mivel rukkolunk elő az idén.
Természetesen nem árulok el semmit, de komoly terveink vannak, némelyek a napokban megvalósulnak, illetve a megvalósulás útján vannak, mások komolyabb munkát igényelnek, de garantáltan ismét valami újat hoznak. Egyrészt azért, hogy a piac esetleges fehér foltjait lefedjük, hogy hűséges olvasóinknak még többet adjunk, és újakat szerezzünk, akik ugyanúgy velünk maradnak jóban-rosszban, mint önök. Másrészt pedig azért, mert mi vagyunk a Totalcar és nem szeretünk helyben járni.
Stay tuned, big things are comin'.

Addig is nézzenek őrülteket munka közben.

A képen egy volt baumgartnerest rejtettünk el...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.