10 éves a Totalcar. A második befutó

2010.03.19. 19:11
120 hozzászólás

 

Na ez nagyon-nagyon nehéz döntés volt. Nem a márka, hiszen evidens volt, hogy kell egy ilyen francia is. Mikor az első, Weber karbis BX befutott, csak szimplán összefutott a nyál a szánkban. Aztán, mikor ez a makulátlan ezüst 14 TRE benevezett, Bende lassan kezdte felvágni az ereit hosszában, mi többiek pedig hajlottunk arra, hogy egyértelmű Citroën-képviselő legyen.
De nem, ez az autó kell oda:

cx1

Mélységes-mély elnézést kérünk a BX-esektől, de egyben reméljük, megértik, miért pont ez a CX lett az, ami négy keréken testesíti meg magát a Citroënt, annak minden vidámságával, eszméletlen megoldásával és szívásával egyetemben. Mert a CX-et szeretjük és imádjuk, ráadásul ez egy nagyon szép példány, méltó módon fog hasalni OT Expós standunkon minden látogató és autóbuzi nagy örömére. Tapsot az űrhajónak (melyről valaha rég cikk is készült)!

Még mindig nem késő neveznie, ha úgy érzi, olyan autó van birtokában, amelyik megfelel feltételeinknek. A nevezés mikéntjéről itt, vagy a jobb oldali doboz 10 éves a Totalcar-logójára kattintva tájékozódhat. A harmadik befutó is lassan megvan, a hétvégén kiderül.