Tovább hódít a cult!

2010.03.20. 14:20
27 hozzászólás

Rettenetes hosszúságú sor kígyózik a Tuning Show bejáratánál, az érdeklődésre tehát nem lehet panasz. Nekem pedig nem lehet panaszom a szép autókra: az A pavilon bejáratánál kedvencem, a Cult Hungarian standja is több új szépséget mutat be, de pavilon-szerte örvendetesen megszaporodtak a cultos klasszikusok. Ha pedig az embernek tetszik valami, hajlamos rögtön trendet látni bele: néhány év múlva már csak mutatóban lesz néhány azokból az okádékokból, amik eleinte a Tuning Show derékhadát alkották. A gyöngyházmoha-metál, sirályszárnyas, oda-vissza bőrözött Astrák és bűntársaik.

A Cult Hungariannél egyelőre nagy titok, mi lesz a Cseke Team félkész, rugó és minden más nélküli I-es Golfjából, de Cseke Zoliék hoztak egy rakás modernebb autót is. Van egy szép II-es Golf igényesen airbrusholt, bár elég kislányos felnivel.

Hatvanból jött a műrozsdás fényezésű Golf, itt van az autó, ami annak idején visszaadta az új generációba vetett hitem, Szatyi zöld I-es Golfja, de a fénypnt most Maresz street legál Bogara, amit nem savval vagy sós vízzel rozsdásítottak ilyen szép egyenletesre, megtette a sima víz.

Természetesen folyamatosan frissül a csajos galéria is.

És persze tetőcsomagtartó, kofferek, hátul síécek, belül retrókutya, az odalablakból pedig a rat-stílusra utalva ikeás patkányok. Igazi kultúrmisszió.