2010.03.21. 13:05
86 hozzászólás

A tegnap még matt fekete Golf ma reggel átfényezve érkezett vissza a Tuningshowra, ahogy ígérték a szervezők. Az autó építése most is folyik, és a tervek szerint háromra kész is lesz. A bőröket még varrják, épül a hifi, természetesen az autó belseje még szétbombázva, de szép fokozatosan kerülnek bele vissza a dolgok.

showgolf1

Azért is sietnek a melóval, mert este ötkor már sorsolás, közjegyzővel, ahogy kell – már tegnapról tudjuk, hogy a belépővel lehet megnyerni. Tehát még nem késő rárepülni, azaz kimenni a Carstyling Tuning Show-ra.

showgolf4

A szervezőknek esküt tettem, hogy mindenképp elárulom: a Golf fényezése amúgy színváltós, de sajnos ma még nincs az a fényképezési technika, ami ezt vissza tudná adni. Lesz A Golfban nagy zene, alatta nagy kerék, ezek alatt még nagyobb fék, nagy kipufogó, LED-es lámpák. Ja, és egy kis airbrush-festmény a motorházfedélen. Persze, az nem itt készült, hanem kicsit korábban. Asszem, ennyi belefér, mert szép.

showgolf6

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.