Tízéves a Totalcar: A portéka

2010.04.09. 16:01
139 hozzászólás

Mozgalmas időszak közepén van a szerkesztőség.  Egyesek az irodában éjszakáznak, alszanak, mások otthon sem. Gőzerővel dolgozunk, hogy az olvasónak is legalább olyan öröm legyen a szülinapi zsúrunk, mint nekünk. Nem félünk feladatokat felvállalni, egy-egy jó, vagy annak hitt ötletért akár emelt hanggal kiállni, telefonálni, szervezni, megvalósítani, mások reménytelen semmittevését huncutul összemosolyogva nézni. Pista rendszeresen tájékoztatja önöket a bekerült autókról és megszellőztette már az Átkozott Pontonmúvi munkanév alatt futó filmet is. Nos, így fog kinézni a filmcsomag borítója:

Bízunk a sikerben, de azért óvatosak vagyunk. Ha mégsem kel el mind, hát hazavisszük. Vagy elküldjük a Top Gearnek. Nem semmi, ahogy ez a filmcsomag készült, erről bővebben akkor érdemes beszélni, ha rajtunk kívül más is látta. Lesz benne Domsjö Expressz, meg egy kis meglepetés. 2 DVD van a csomagban. Akarom mondani lesz, mert a nyomdának még nem küldtünk semmit, hiszen van még pár munkanap az OT Expóig, mit kapkodjunk?

A pólókból kétféle is lesz, ezekből is alig rendeltünk, szeretnénk, ha elég ritka madár maradna, nem jönne szembe másik húsz az utcán, úgy nem punk. Punkok között is a rózsaszín szvetteres unokáért menő nagymama az igazi. Na, ugye. Előrendelést lehet leadni az áruházban, meg az OT Expón lehet vásárolni belőle (csakúgy, mint a filmből). Ha marad, azt eladjuk utólag, mondjuk ennyiből nem hiszem, hogy sok maradna, de minden előfordulhat, még az is, hogy a Lada kivonul hazánkból, vagy jön egy sajtóközlemény, amiben annyi van, hogy 149*. Sokfélék vagyunk, na.

De ennyivel nem elégedtünk meg, lesz még egy apróság, aminek mindenki örülni fog, legalábbis nekem kéne, ha találkoznék vele a boltban. Egy igazi majomság, ami az autóbuzi állandó kelléke kell legyen. A köcsög. Akarom mondani bögre. Erről nem mutatok képet, hogy izgibb legyen. Háromdecis, univerzális. Kevés sör, középmennyiségű bor, és temérdek pálinka vagy kávé helye.

Csekk, itt.