OT Expo: Pénz, csajok és a Csodálatos Patkány

2010.04.18. 10:24
190 hozzászólás


Az Oldtimer Expo harmadik napja is jól kezdődött. Ilyenkor, reggel még tart az otthoni hideg zuhany utáni sokk, az ember friss és szinte boldogan esik neki ismét a 12 autó polírozásának. A KGST-s gazemberek mindenféle külföldi valutával (többek között trinidadi dollárral is) próbáltak megvesztegetni, hogy nyomjam le az ő ezerkecskéjüket is. Viccelődnek, de bosszúból majd jól végigkulcsozom a lábbalhajtós Moszkvicsot, ami standjuk dísze is egyben. Jó gyerekek, a reggeli – nyitás előtti – hangulat az igazi.

A lányok korán érkeztek, ki is pakoltunk mindent, Flóra és Angéla már ezerrel árulnak.

IMAG0011

Tegnap este jött el a történelmi pillanat, amikor először láttuk zavarban Bendét. Véletlenül éppen akkor kaptuk lencsevégre, amikor az üzlet bevételét számolta és ez egy olyan bensőséges pillanat volt, mintha letolt gatyában kaptuk volna rajta egy csalánbokorban. Zavarba jött, de fél másodperccel később már fel is vette a bevételt számoló kalmár-arcot és halkan elcsoszogott a zsetonnal. Volt tegnap hajtányverseny is, természetesen beneveztünk. Nyegleóval, Sipossal és Polyák úrral (Tie) mi négyen alkottuk a Szemérmes Ajkak csapatot, azt hiszem ,értékelhető eredményt nem értünk el (18:53 alatt értünk célba a 19 másodperces távon). Jó móka volt.

Ja, még valami. Tegnap sebtében beszerveztük Pistát, Sipos Zoli barátját és autója ezentúl a mi színeinket képviseli odakint, a bejárat előtt. Maga a gépezet zseniális, a Tökéletes patkány, imádjuk mindannyian és a gerillamarketing szabályainak megfelelően igyekeztünk felmatricázni. ha megjön, majd gurulunk vele egyet egyet, bivaly hangja van és kivétel nélkül mindenki vigyorog, mikor elpöfög mellette.

IMAG0014

Egyelőre ennyi, érdemes kijönniük ma is, van itt bőven látnivaló.