Már nincs sok idő hátra. Érdekel egy Ariel Atom?

2010.07.28. 16:27
38 hozzászólás


A múltkori, kellő mértékű savanyúsággal, közfelháborodással és legalább ennyi pozitív visszajelzéssel tarkított blogposztunk elérte célját. Azokat, akiket érdekel egy Atom, még akkor is, ha csak egyenesben lehet meghajtani, reptéren, alig pár kilométert. Tisztelem őket, akik megértették, hogy sem az Atom hazai forgalmazója, sem a Totalcar nem ebből az akcióból fog meggazdagodni.

Ahhoz, hogy a karvalykapitalista, undok újságírók és a lehúzós, amatőr forgalmazó (hiszen a béna még csak be sem tudta biztosítani a versenypályán használatos Ariel Atomot idehaza, milyenmárezkérem?) ropogós bankókkal törölgesse púderes orrát, kicsit több kell. Nem is ez a cél.

Inkább az, hogy pár szerencsésnek, akik holnap, azaz csütörtök délig, megrendelik a jubileumi Totalcar dupla DVD-t (amin persze nyerünk, hiszen ilyen hivatalos kiadványt is ki lehet hozni 28 forintból, az olvasók mondta) 2500 forintért egy ajándék bögrével megadasson egy csöppnyi élmény, egy pici kis maradandó emlék arra, milyen is egy ilyen überbrutál gép kormánya mögött ülni egy reptéren.

Emlékeztető ez a poszt. Még van esély. Holnap délig. Köszönjük a figyelmet.

atom 06