Hiánypótló, überexkluzív, dupla hiéna - a kérdés

2010.10.23. 02:00
116 hozzászólás

Jó reggelt.

A kérdés a következő.

Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól megjegyeztem a számot.

Azt kellene megtippelni, hogy hány fokos volt a gumi, utascserekor. A körülmények: a levegő nem volt melegebb 9 foknál, az ég borult, a pálya száraz. Az autó a sokadik gyors kör után érkezett, annyit hűlt mindössze a gumi, amíg Röhrl a boxutcán végigjött.

Az eredményt Celsius fokban kérem, aki ilyen hülyeségeken szívózna, ("nem írtátok, hogy nem Fahrenheit") azt egy életre kimoderálom innen. A mért érték egy tizedesjegyig van meg, tehát ezt az értéket veszem figyelembe a tippelés pontosságának megállapításakor. Az óra kettőkor indult, és háromkor zárul a tippelési időszak. Eredményhirdetés szombat délelőtt, ébredés után.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.