Karácsonyi Hiéna: Az első

2010.12.11. 08:00
33 hozzászólás

Jó reggelt minden korán kelőnek! A MegaHiéna rajtrakész. Hajnalig dolgoztunk azon, hogy a mai nap folyamán 10 percenként adhassunk nektek valamit ajándékba. Sűrű, nehéz nap lesz, de érdemes kitartani, hiszen rengeteg nyereményünk van. Nem áruljuk el, mikor dobunk be egy-egy igazán zsíros koncot, de annyit elmondhatunk, hogy késő éjszaka is lesz miért játszani. (Ezek pontos időpontjáról idejében értesültök majd.)

Ételt-italt betárazni, családra megértően rámosolyogni és indulhatunk. Az egész szerkesztőség nevében kívánok sok sikert minden kedves olvasónknak!

Nem fogjuk fölöslegesen szaporítani a szót, a lényeg úgy is a koncon van, az pedig reggelre tán több, mint elfogadható.

IMG 8548

A Ferrari F50 a maga idejének egyik kiemelkedően remek szupersportautója volt. Bár formaterve nam annyira radikális, mint elődjéé, az F40-é, azért tudni kell róla, hogy csak és kizárólag a céltudatosság volt a lényeg. És a korabeli Forma-1-es technikának, a karbonszálas karosszériának és a mechanikai tökéletességnek köszönhetően sikerült is maradandót alkotniuk Maranellóban. Ez még nem minden, hiszen mellé dukál egy...

IMG 8565

...Carrera sapka is, amely reklámcélú eszköz ugyan, de a többséggel ellentétben jól néz ki és tartós is. Tudom, van egy itthon már két éve és bírja még a kiképzést. Ezenkívül egy ajándék, fekete póló is jár hozzá, mindjárt 3XL méretben, hogy biztosan elférjen benne mindenki. Nőkön hálóing gyanánt különben is kifejezetten jól állnak az ekkora cuccok.

Most pedig a kérdés:
Milyen színű a brunei szultán által áruba bocsátott Cizeta Moroder és mi áll a rendszámtábláján?

Aki először mondja a tutit, azé ez a Carrera-csomag.