Magyar hős lesz a Totalcar vendége

2011.04.14. 17:13
25 hozzászólás

Pillanatnyilag ő az ország legsikeresebb autóversenyzője, tavaly Makaóban a világ legjobbjait utasította maga mögé.

Szombaton az Oldtimer Expo TC standján velünk lesz Michelisz Norbi, az egyetlen magyar autóversenyző, akinek mostanában esélye van egy autós világbajnoki címre. Tavaly már megmutatta, hogy mennyire nem fakezű. Az év újonca volt a túrakocsi világbajnokságon, összetettben 104 ponttal a 9. helyen végzett, és begyűjtött egy futamgyőzelmet is, ami ebben a brutálisan erős mezőnyben önmagában is hatalmas eredmény. Idén ugyan hiányzott az első futamról, de a másodiktól bekapcsolódik a versenybe az új, turbós BMW-k egyikének volánjánál. Gondoljuk meg, ha tavaly egy dízel Seattal nyerni tudott, mire lehet képes egy autóval, ami végre a jó végén hajt, és talán nem csak egy egész keskeny tartományban erős.

Norbi a Dension-fiúk jóvoltából nálunk vendégeskedik majd, és mivel kedves, szerény embernek ismerjük, nyilván szívesen válaszol a kiállítás-látogatók kérdéseire. És persze dedikál – képzeljék el, mekkora érték lesz az aláírása, ha sikerül elérnie a célt, és belőle lesz az autósport első magyar világbajnoka. Ne hagyják ki a lehetőséget.

(x)
 

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.