TC Drag: Kérem, én nem készültem

2011.09.16. 09:00
68 hozzászólás

A céges gyorsulásra minimálisan készültem. Az adatok alapján az 1,4 literes karbis, benzines, 22 éves Fiat Tipótól nagy csodát nem vártam, az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a versenynek. Vagyis: kicsit lemostam, kiporszívóztam és lepucoltam a gyertyákat a látszat kedvéért.

Itt még jól állok

Kiérkezésem után az első menet Assur ellen volt, boldog tudatlanságban álltam ki a 30 lóerővel erősebb Volvo ellen. Az eredmény meg is lett, természetesen alul maradtam. Viszont az irtózatos gyorsulástól rajtaütésszerűen elkezdte magát könnyíteni a kocsi, és az ölembe esett a középső visszapillantó.

Később Tom kezdett emberkedni a Micrával, persze, hogy kiálltam, de győzött a modern technika és a jobb súly/lóerő arány, így ő iis megvert. Itt kezdtem el gondolkodni azon, hogy ki kéne szedni a hátsó ülést, de mivel szinte kizárólag szivacsból van, nem sok értelme lett volna.

Az antennát nem a sebesség tépte le, a középső tükröt igen

Ekkor jött lelkesen Koncz Jani az L200-al, amit sikerült megaláznom, így kicsit javult az arány. Ezek után úgy döntöttem, a láncfűrészt se pakolom ki a csomagtartóból. Ezt az elképzelést később igazolta a futam Prokee ellen, amikor alulmaradt ellenem a Tramppal. És azóta is hallgatom Bende Tibi morgolódását, hogy szerinte megfutamodtam a 518-as elől.
Jövőre azért jobban készülök, erősen gondolkodom egy 2.0 Sedicivalvole beszerzésén.

Legjobb időm (ezzel lettem tizenötödik):

nyegleobest

Elért eredményeim:

nyegleoosszes


Így szavaztak önök a Totalcar Facebook-oldalán.

nyegleofacse