Így tolat egy tisztes magyar úr!

2011.10.11. 17:40
43 hozzászólás

Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én.

Pétert azonban a dagadt japánokon kívül valószínűleg a nyergesvontatókhoz is valami sötét vonzalom fűzi, tavaly nyárra ugyanis elkészült a Tricky Truck névre hallgató, a fizikai legrohadtabb törvényeit modellező játéka.

Beteg, mi? A legszebb a történetben, hogy ingyen, legálisan letölthető innen. Természetesen a potyázás rejt magában némi kompromisszumot. Egyetlen típust próbálhatunk ki, és egy rakás mókás dologból kimaradunk - rakomány le- és felpakolása, idegen autók, satöbbi.

Azért így sem rossz móka, ha pedig függőséget okozna, nagyjából 1200 Ft-nyi dollárért 45 napnyi felhőtlen, görnyedt nyihogást, vagy kevesebb, mint 3000 Ft-ért egész életre szóló liszenszet is vásárolhatunk a dombról hömbölödő döghöz.

Jóság. Ha te is irigyled a nyerges sofőrjét, aki lazán betolat azon a kertkapun, amin a nagyfater hetvenkettőben kasztnicserésre törte a Daciát, akkor kattints! Ha te is szeretnél bolíviai teherautó-sofőr lenni a Yungas roadon, tölts!