Ma éjjel: Neszemondeó Hiéna

2011.10.27. 14:29
28 hozzászólás

Nem olyan rég (na jó, rég) volt egy remek sajtóbemutató, amivel kicsit felhúztak. A róla szóló cikk végén azonban tettem egy ígéretet. Íme:

"Ja, a fordosok adtak egy gömb alakú iPod-hangszórót, meg pár tábla chillis csokit, mert ma mindenki azt hiszi, mennyire baró, ha a csípős paprikát belekúrják a csokiba, de arra már nem emlékeznek a filmből, hogy ennek nem szabad érződnie. Az ebédnél is volt csípős crème brûlée, olyan íze volt, mint a pörköltnek, ahogy nagybátyám szerette. Mindegy, a cuccokat majd kinyomom hiénába."

Már egy ideje itt hányódnak az asztalomon a cuccok, igaz, ezer tényező hátráltatott a kisorsolásukban. De most eljött az idő.

Hogy mi lesz a nyeremény?

EvosH1k

Minden, ami a fotón látható. Először is kettő tábla chillit is tartalmazó csokoládé. Az egyik tejcsoki, s lime-chilli ízű. A másik fehér csoki, gyömbérrel és chillivel. Igazából hármat adtak, de egyet megkapott frau Baowah, mivel kismama és szereti a finomságokat.

Jár ott van az Evos album is, nézegetni. Továbbá a négy gigás pendrive, a sajtóanyaggal. Ez egyébként nem a fotón látható gömb, sajna lemaradt.

A golyó tök más. Az ugyanis egy hordozható iPod-MP3-mobiltelefon hangszóró. USB-n át tölthető az akkuja. Hogyan működik? Őszintén, nekem leesett az állam, és a szerkesztőségben is mindenki másnak. Sőt, a hangja meglepően jó. Tessék, itt van róla egy videó, persze a hangzást nehéz visszaadni.

Ami a kérdést illeti: előre szólok, ész nem kell majd hozzá, és nem lesz semmi köze a Fordhoz sem. Senkit sem szeretnék kizárni a játékból. A poszt sem fog túl későn/korán élesülni. Ma este 11 óra környékén várunk benneteket. A válaszadásban a gyorsaság nem számít, sőt. Másnap délelőtt 11-ig várjuk a válaszokat. Mindenkitől maximum egyet.