Égéstér: A Totalcar hangban

2012.02.03. 16:00
104 hozzászólás

Kedves olvasóink,

hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de ez igazából nem arról szól: inkább megpróbáljuk hetente egyszer továbbvinni azt, amin az értekezleten a legjobbat vitatkoztunk. Vagy vitatkoztunk volna, de nem maradt rá idő. Sok olyan információ pedig a cikkekbe nem fér bele, mert mondjuk túl belterjes, egy Belsőség-poszthoz ugyanakkor túlságosan kevés.
 

Száz szónak is egy a vége, bekéredzkedtünk konszerntársunk, az Info Rádió stúdiójába, hogy aztán átvigyük az anyagot egy pendrive-on hozzánk. Mi feltöltjük, az olvasó, aki egyben potenciális hallgató, letölti, és mondjuk egy pendrive-on majd hazafelé meghallgatja az autójában, vagy a mobiltelefonjára tölti, és kutyasétáltatás közben hallgatja meg. Hallgathatja persze a számítógépén is, csak a legtöbb munkahelyen az nem veszi ki magát nagyon jól.

Maga a produkció egyelőre elég esetleges, hiszen alapvetően nem erre vagyunk berendezkedve – Papp Tibi Göbölyös Zsolttal a megbeszélt stúdióidőben épp nem tudott rendelkezésre állni, mert a Zsiguli fűtésével kapcsolatos mítosz cáfolatához szükséges mérésekkel voltak elfoglalva, amit a kedvezőtlen időjárás miatt a múlt hétről hoztunk át, a Csikós valami gumicserével akadt el, a Karotta meg, nem is tudom... Délelőtt még láttam valahol, aztán mintha valami tárgyalóban rekedt volna egy csomó laptopos illetővel.

Egyelőre tehát kísérleti stádiumban vagyunk. Ha nincs igény az ilyesmire, abba is hagyjuk. Ha viszont van, érdeklődve várjuk véleményét, igényeit mint technikai, mind terjedelmi, mind tematikai kérdésekben. Egyelőre heti egy alkalommal, leginkább pénteken jelentkezünk majd, Égéstér című műsorunk fejlécére kattintva az archívumba jut, ahonnan - remélhetőleg - visszamenően az összes adást letöltheti majd.

Magát a lejátszót itt, a posztban és a Totalcar címlap (egyelőre) kellős közepén is megtalálják, ha netán online hallgatnának minket, de sarkában a kis ikonra kattintva letölthető a műsor. Tapossuk az ösvényt, tartsanak ma is velünk!