Ezt kapd ki, Opel Magyarország!

2012.02.17. 17:42
161 hozzászólás

Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk, valójában nagyon is örülünk annak, hogy lett egy ilyen gyár Magyarországon és mind a mai napig munkát ad x ezer embernek.

De azért tudunk mi ennél különbet is. Mert az, hogy az Opel Magyarországnál megvan az első - hazai gyártású - Astra, azért nem olyan nagy dolog. Mindenki ismeri már.

Na de tudjuk egyáltalán, melyik a legtöbbet futott? A legerősebb vagy legszakadtabb? A legdrágább F Astra? Na ugye! Lehet, olyan csodák és sztorik lapulnak itt a szürke hétköznapok unalma alatt, hogy el sem hinnénk. Ezért úgy döntöttünk, mi is megindítjuk a magunk kis F Astra-invázióját és megmutatjuk, hogy nem csak 18 kilométeres hatchbackből áll a világ.


Éppen ezért nagy keresésbe fogunk, bízva a közösség erejében, melyben eddig sem kellett csalódnunk. KERESSÜK:

- Magyarország bizonyítottan legmagasabb futásteljesítményű F Astráját.
- az ország legtöbb pénzből készült tuning F Astráját
- a legerősebb F Astrát
- és a legolcsóbban vásárolt, forgalmival rendelkező ill. legszakadtabb, még forgalomképes F Astráját is

Ha ön, vagy bármelyik ismerőse rendelkezik olyan Astrával, amely jó eséllyel szerepelhet a fent említett -leg kategóriák közül bármelyikben, akkor ne legyen rest, írjon erre az e-mailcímre, mellékeljen fotót (ha lehetséges) és egy rövid leírást. Kiírásunk április 15-ig érvényes, minden kiválasztott autót bemutatunk és tulajdonosaikra is vár egy-két meglepetés az Opel Magyarországnak köszönhetően.

Na gyerünk Opelesek, elő a cuccal, remek móka lesz!