Gyere velünk tévézni! - BETELT!

2012.04.16. 10:54
36 hozzászólás

DS9 1731

Kedves hölgyeim és uraim, tisztelt trolljaink!
Eljött az idő, ütött az óra. Nemsokára újra képernyőn a Totalcar és ezzel kapcsolatban egy remek ötlet jutott eszünkbe.
Egy a bibi, hogy elég későn.

Persze ez még egyáltalán nem riaszt vissza minket attól, hogy közzétegyük felhívásunkat. Nem kell megijedni, követelmény csak egy van, ellenben a buli gigantikus.

Megboldogult celeb-autóztatós rovatunk már a múlté, helyette egy kimerítő brainstorming végén kiesett belőlünk a Rémálom Rutin vagy Gyilkos Rutin rovatcím alatt futó (a szavazás még zajlik) ügyességi verseny-ötlet. Természetesen belterjes munkacíme nem ez, de a Pajzán Parkoló talán nem annyira képernyőképes megnevezés.

Hogy miről lenne szó? Nagyon egyszerű: csapatni kell egy általunk kialakított ügyességi pályán csajok ellen a jól ismert MX-5-ösökkel. Egyenes kieséses a verseny, négy páros (azaz nyolc versenyző) részvételével. Rutinnal rendelkező, kamerától be nem fosó autósok előnyben. És a feltétel?

Holnap reggel kilenctől délutánig tart a móka, csak olyan férfiak (srácok, bácsik) jelentkezzenek, akik szabaddá tudják tenni magukat erre az időre (Budapest, Cinkotai út, Volvo-telep) és érzik magukban az elszántságot arra, hogy megmutassák a csajoknak, merre hány méter. Az ellátás és a buli garantált és akad egy kis ajándék is.

Négy (plusz egy tartalék), azaz öt jelentkezőt keresünk, akik pár soros bemutatkozó levelét (fotó is jöhet) erre az e-mailcímre várjuk. Ahogy meglesz a létszám, lezárjuk a jelentkezést (itt a posztban jelezzük majd).

Ha ön holnap ráér és úgy gondolja, hogy érdemes egy napra betekinteni abba, hogyan készül a műsor ill. ha viszont szeretné magát látni a színes dobozban, akkor ne habozzon, ez a sok, rosszarcú ám vidám ember önre vár. Köszönjük minden jelentkezőnek, a kiválasztottakat értesítjük!

DS9 1310