Kaliforniában is tudnak rólunk

2012.04.30. 06:09
64 hozzászólás

Sajnos nekünk (Rézmányi meg én) kimarad az idei OT-expo. Nem láthatjuk a legendás Ladákat, esélyünk sincs ott lenni a velodromon. Ez fáj, mert irtózatosan jó események, minden percét élvezni szoktam. Helyette marad a meló, húzzuk az igát. Nekünk most rossz.teaser #8

Annyira rossz, hogy nagyon. Csütörtökön egy laza 19 órás utazást követően megérkeztünk Long Beachre, hogy a hétvégi RCX modellvásáron megmutassuk a nagyközönségnek a Dension-féle, iPhone/okostelefon által vezérelhető távirányító rendszert, a WiRC-et.

Szombaton már ezerrel dübörgött a show, dragsterek, short course truckok, sprint carok és eszetlenül szénné pimpelt autók adták a körítést (meg persze csajok) a bődületes mennyiségű távirányítású modellhez. Mindenféle egyéb eseménnyel is szolgáltak a szervezők, helyi hírességeket lehetett fotózni valahol, tombola, bemutatók, próbapályák várták a látogatókat.

Nem mondanám eseménytelennek a napot, teljesen berekedtem, annyit téptem a számat, mert aki csak meglátta, mink van, mindent tudni akart. Délután kicsit csillapodott a tömeg toszulása, mikor Balázs megbökött: Mad Mike! Mivel tudtam, hogy itt lesz az eseményen a Pimp My Ride-ból ismert szerelő srác, azonnal tudtam, kit keressek a sok nézelődő közt. Balázs persze azonnal előrántotta a fényképezőgépet, és csípőből tüzelt. Ahogy észrevette ezt a neves elektronika-buherátor, odajött hozzánk.mad mike #3

Balázs szabadkozott, hogy bocs, de ezt muszáj volt, azonban emberünk nem az a fajta, akit zavar, ha fotózzák. Viszont hangos hellóval köszönt, kezet nyújtott, majd megjegyezte: Hey guys, hallottam rólatok!

Ennél a pontnál azt hiszem sikerült olyan bután néznem, mint még soha. Oké, értem én, hogy ez nem egy Nürnberg méretű kiállítás, de az azért túlzásnak tűnik, hogy valaki külön kiemelte volna neki, hogy öreg, vannak itt ezek a srácok, és milyen klassz elektronikájuk van. Gyanakodtam, hogy ez valami szívatás lesz. Vissza is kérdeztem, hogy mégis, mikor? Gondolkodás nélkül rávágta, hogy olyan tíz-tizenöt éve. Na, jó, ez tényleg húzni akar minket. Aztán mit hallottál? –Hát hogy ilyen innovatív, újító cég vagytok.teaser #6

Na, itt már leesett, hogy egyáltalán nem bohóckodik, csak nekem jött le lassan, hogy mikor meglátta a Dension logót, ő a korai, tényleg innovatív megoldások miatt híressé vált cégre gondolt, nem a mostani megjelenésünktre. Ez azért nagy dolog, akárki akármit mond. Természetesen megmutogattam, mit is tud a WiRC, hadd lássa csak, az innovatív szellem nem veszett ki a magyarokból, újabb világújdonságot tettünk le az asztalra.

Jópofiztunk még egy kicsit, aztán mindenki ment a dolgára. Igaz, hogy a kiállítás vasárnap bezár, viszont mi még itt leszünk Kaliforniában egy hétig. És azt megígérhetem, nem fogunk üres kézzel/memóriakártyával hazameni.