Ehető a Mini? Vihető a pendrájv

2012.05.17. 15:56
3 hozzászólás

Ahogy ígértük, mostanra elbíráltuk a pályaműveket, amik "Süssél Minit!" pályázatra érkeztek. Az első helyezett kiválasztásánál egy emberként ordított fel a szerkesztőség - ez az!

Jobbágy Péter (akinek, reméljük, legutóbbi jelentkezése óta már a doktorija is meglett) ennivaló példányt rittyentett, melynek arányai legalább olyan tökéletesek, mint amilyen lenyűgözőek a részletei. Az ereszek, karosszériaillesztések, tükrök mind megvannak a cuki zöld autón, a fekete motorházfedélért pedig külön dicséret jár.

Annyira aprólékos munkával készült, hogy pontosan megmondható - első szériás Miniről van szó, erről árulkodik az íves maszk, a külső zsanéros ajtó. Jobbagyp, azaz Péter nem mellesleg hatalmas képgalériát mellékelt Mr. Bean figurája által felügyelt alkotása mellé.

Második és harmadik helyezettünk fej-fej mellett futott be. Craig nicknevű kommentelőnk szintén zöld, kissé realisztikusabb, de csupán kétdimenziós Minit készített, hát nem édes?

Kilimanjaro ízléses, visszafogott installációt készített, saját a Minijét az IMM terepasztalán helyezte el, süteményes a cucc, hogy örülnének ennek a találkozón is - véljük.

Jobbagyp díja a minis pendrájv, egy takarítószett és egy kétszemélyes belépő 26-ára. Craig és Kilimajaro ugyanezeket kapja a pendrájv kivételével. Köszönjük mindenkinek, a nagy vigyort is.

Aki netán megerőltetés nélkül szeretne eljutni az IMM2012-re, annak itt egy kis hasznos infó:

FONTOS TUDNIVALÓ -, hogy a tumultus elkerülése végett a helyszínen nem lehet belépőt venni a közönségnapra sem, aki nem regisztrál előre, nem jut be, mert túl sok lenne az ember. Aki tehát részt akar venni az IMM-en, az
A) előre jelentkezzen a
miniclub.hu oldalán, ott adja meg a nevét és az e-mailcímét, vagy
B) veteránjárművel érkezzen a balatonfüredi kempinghez, ahol külön oldtimer-parkolóban teheti le gépét.
A napijegy ára mindkét esetben 2000 forint – részleteket bővebben az
MCH honlapján olvashatnak.

 Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.