Tudjuk, mit csinálsz ma este

2012.10.03. 17:34
55 hozzászólás

A múlt pénteki autósmozi-vetítéssel kapcsolatos legfontosabb emlékem, hogy a Volvo S70 gyári hangrendszere még tizenévesen is elképesztő szépen szól, és ami még jobb, nem kapcsol le tíz percenként merő elővigyázatosságból, mint a Jaguar XF-é. Utóbbiban ráadásul közel sem szól ilyen jól a cucc.

Óriási szerencse, hogy múlt pénteken éppen az öreg Volvóban ültem Pistával és Hosszúval, mert máig fájna, hogy éppen akkor szakad meg a hang néhány pillanatra, amikor Deák Bill Gyulát felfedezik Hobóék és elkezd dübörögni a Kőbánya blues a tojástartókkal kirakott próbateremben.

Talán sokan kitalálták már, hogy a legutóbb a csodálatos Kopaszkutya című filmet vetítettük a Fővárosi Autópiac szabadtéri mozijában. A hangulat tökéletes volt, csak terpeszkedtünk a T5-ös bőrfoteljeiben, markunkba gyűjtöttük a pisztácia héját, ettünk hozzá zsíros deszkát és senki nem szólt, amikor hangosabbra állítottuk a zenét. Olyankor ugyanis mindenki pontosan ugyanezt tette a saját Alfájában, Lada Samara kabriójában, Subarujában.

erotika1

Ezen a héten egy újabb kultuszfilmet vetítünk a Nagykőrösi út 162-ben. Ezúttal Tímár Péter 1985-ös vígjátékát, az Egészséges erotikát vetítjük. A film tökéletes esszenciája a késő Kádár-korszak téblábolásának. A ládagyárban, melyet következetesen ladagyárként emlegetnek, eladhatatlan termékeket állítanak elő a munkapadoknál serénykedő buja asszonyok. Egy részük összeállítja, majd a többiek szétszerelik. Az örkényi alaphelyzet akkor vesz fordulatot, amikor megérkezik a tűzveszélyes üzembe központilag kirendelt elvtárs, Bozody (Koltai Róbert), aki hamar kitalálja, hogy a saját és az igazgató (Rajhona Ádám) életét mivel lehetne feldobni.


Nagyobb térképre váltás

Így kerül hamarosan csúcstechnika a vezetőségi irodába, kamerák a gyárcsarnokba és persze a női öltözőbe. Az üzlet fellendül, amikor az addig érdektelen megrendelők megtudják, hogy más is jár a faládák mellé. Ekkor történik valami, ami a feje tetejére állítja a működő kukkulórendszert.

Ne feledjék, a nők nagyon okosak. Jöjjenek el most pénteken a Totalcar Autósmoziba és nevessenek egy jót velünk. Ezúttal körözöttes kenyérrel várnak minket az Autópiac munkatársai, az idő is rendben lesz, a film pedig kötelező darab. Ismét szuper este várható. Kapunyitás este nyolckor, filmkezdet kilenckor. Film közben átnyúlni a jobb egyre ér, késni nem. A belépési díj fejenként 1500 forint. 

moziheader.jpg