Totalcar TV: Emeljük a tétet

2012.10.17. 11:57
74 hozzászólás


A legutóbbi szezont úgy fejeztük be, hogy hazudtunk. Önöknek és ami még rosszabb: magunknak is, hiszen egyáltalán nem voltunk biztosak abban, hogy lesz-e következő, meg lehet-e még csinálni anélkül, hogy bele ne fulladnánk a műsor fenntartási költségeibe, az ezekkel járó kötelezettségekbe, és a folyamatos, sokszor fárasztó küzdelembe az idővel, technikával és saját ötleteinkkel. Bíztunk, de nem tudtunk. Ez nem a Top Gear, és nem is akar az lenni.

Image1

Csak annyit tudtunk, hogy ezt tovább kell csinálnunk. Mert szeretjük, mert élvezzük és a mi gyerekünk, Karotta és Winkler már akkor megalapozták mindezt, amikor még sok helyen az internet sem volt mindennapos, a vágók már akkor szívták a fogukat a cifra határidőkön, amikor még háromfeles floppyra fényképezett az öreg Sony digitális kamera alig egy megapixeles felbontással. Nem, TCTV-nek lennie kell. Mert szeretik és mert szeretjük.

Image3

És lett is. Új szelet a vitorlába a DoQ adott és úgy tűnik, hogy kitartó és biztos szél ez. Maga a vitorla pedig színes és dagad, viszi ezt az őrült katamaránt OMG Visualsostul, Totalcarostul. Plusz még mi is lapátolunk, hiszen a sebességből sosem elég, nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert akkor vesztettünk. Nincsenek fellengzős vagy magasztos céljaink, egyszerűen jó autósműsort akarjuk csinálni, és ezért mindent megteszünk az elkövetkező tíz részben. Aztán - ha minden jól megy - még sokszor ennyiben. Mi, és az OMG csapata, akik rengeteg új felszereléssel és nem kevés rögtönzéssel oldják meg a sokszor lehetetlent, még olyan áron is, hogy méteres állvány-erdőt építenek egy motor orrára vagy egy vékony műanyaghéjra. Remek cimborák, megszoktuk már egymást annyira, hogy csak a negyedik - együtt töltött - nap végére ordibálunk egy kicsit. De ugyanakkor tudjuk, hogy megint valami jó sül majd ki belőle. És nem lesz több gymkhana.

Image4

Csajok persze igen, de ugyanúgy motorok-gépek, nagyon erősek és nagyon gyorsak, olcsók és elképesztően drágák, könnyűek és nehezek, tűz-víz, nevetés és sírás valamint rengeteg ismétlés. Szerdánként, 20:30 20:00-kor a DoQ-n és (a műsor végeztével) a Totalcar címlapján. Emeljük a tétet és mindenkit várunk a képernyők-monitorok elé.

Tartsanak ma is velünk!