Duda alert! Totalcar élő tévéfelvétel Focus ST-vel, Komondorral, csajokkal

2012.11.19. 14:50
30 hozzászólás

hootersbeharang6

Ma (hétfő) este (19:00) a Hootersben vesszük fel a következő két tévéadás konfjait. Mit jelent ez? Levetítjük a következő filmeket: Ford Focus ST, Toyota Prius Plus, Komondor magyar világvége-wagen, és egy klasszikus szivar-versenyautó.

hootersbeharang3

Kikérdezzük a véleményeket, megtudakoljuk, hol volt unalmas, mit kéne kivágni még, hogy komikus-e a tokánk és hogy nem késő-e még valamilyen rendes szakmát megtanulni, amiben több a perspektíva.

hootersbeharang1

Közben vicces próbálkozások láthatóak az egyes filmek fel- és levezetésére, illetve ma forradalmilag arra készülünk, hogy konkrétan itt vesszük fel a Focus ST külső bemutatását.

hootersbeharang8

A helyszíni felvételhez a meleget, a fojtogatóan jó csajokat és a Dumaszínháznál lényegesen magasabb benzintartalmú, viszont alacsonyabb színvonalú szórakoztatást biztosítjuk. Továbbá pénzért vehetsz magadnak kiváló burgert. Enni ér, tele szájjal röhögni csak felvételen kívül.

hootersbeharang5

A belépés ingyenes, de kommentben jelentkezni kötelező, hogy tudjuk, hány emberre számíthatunk. Kösz és viszlát!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.