2012.12.02. 10:27
127 hozzászólás

Acél-vaddisznó

23838

Hazudhatnám, hogy órákig tudnék mesélni a kocsi stílusos formavilágáról és hihetetlen technikai megoldásairól, de nem teszem. Aki tervezte az minden bizonnyal egész sanyarú gyermekkorában csak építőkockákkal tudott játszani és ez rányomta bélyegét a tervezői munkásságára is.

Kivénhedt Észak-olasz topmodell

59922

Egykor mindenki imádta; még ma is nosztalgiából utána fordulnak az utcán, mosolyogva. De már senki nem akarná hazavinni magával, kicsit öregecske, valószínűleg egész nap csak panaszkodik, már az ágyban sem lehet annyira jó, ráncos...

Millió km-es nyugdíjas

59896

Sok év alatt nagyon sok autó megfordult a kezem alatt,és ebben a hitelekkel terhelt világban szerintem az számít ha valakinek van egy hangsúlyozom jó állapotú akár öreg autója ami megbízható és ezzel párosul a pofátlanul alacsony fogyasztás!

Valóra vált álom

34865

Ahogy beleül az ember, rögtön eggyé válik a géppel. Az ülés nagyon jól tart, a kapcsolók tényleg pár centire vannak a kormánytól. A Start gomb megnyomása után amint meghallom a motor hangját, már állóhelyzetben is indul az adrenalin roham.

A legkisebb ugrifüles!

26333

Rövid összefoglaló Jimny-m történetéről, tréfás tanyasi tények rovat jelleggel, üzemnapló az eddigiekről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.