A Google Street View feltépi a sebeket

2013.04.23. 18:06
147 hozzászólás

Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk.

pillanatfelvétel6.png

A képek tanúsága szerint Bandi természetesen dolgozott, épp a babakék Twingóval tartott a szerkesztőségbe. Itt már azért kapisgáltuk, hogy a képek jó ideje porosodhattak a Google szerverein, hisz a vicsorgó kölyökkutya egy éve járt nálunk.

pillanatfelvétel11.png

Tom közben megtalálta régi Nissan Sunny-ját szülei kertjében, B.Capelluti pedig már küldte is a híres Total-Car hangulatkarbantartó képét, ami Prokee szerint egy egész jó hely.

pillanatfelvétel5.png

A kutakodás innentől Merci-vonalon lett igazán erős. Hogy Tibby 190-ese éppen injektál-e, az a képekből nem derül ki, viszont Csík Erája ekkor még a Czobor utca lakója volt.

pillanatfelvétel4.png

A könnyes röhögést viszont egy Totalcar-közeli élet- és egyébművész képe adta. Páran talán még emlékeznek Jimire. Ő épített choppert az átkosban egy emeleti garzonban, hogy majd később egy megfáradt W123 280CE-ből faragjon Mad Max-autót.

pillanatfelvétel7.png

A képen éppen Gézát szereli. Géza, ez silberblau-kályhaezüst W123 300D bizonyos körökben már legenda, hisz öt, egymást követő tulajdonos is bontásra vette meg, de az autó valahogy mindig élni akart. Hát maradt a forgalomban, egészen eddig a napig. A kép bal szélén látható egyébként Jimi, amint épp egy kupéban keresgél.

pillanatfelvétel10.png

A nagy szórakozás aztán számomra szomorú véget ért, hisz megtaláltam a régi 123-asomat, Doxát, amit még tavaly loptak el. A seb feltépése nem volt elég, kellett bele némi só is, hisz rögtön két helyen is megtaláltam. Egyrészt a szokásos parkolóhelyén, másrészt a volt munkahelyem előtt, az Infoparkban.

pistaautok

Végül Pista mighty turbós, öthengeres S70-ese, amit annyira imádott és a családi mindenes, az általa csak a világ legjobb városi kisautójának mondott Lancia Y. Megkönnyezte.

Önök esetleg találtak autós érdekességeket?