Végleges: Loeb a legolcsóbb Citroënnel indul

2013.07.23. 09:52
21 hozzászólás


A minap már találgattunk-találgattunk, olvasóink gyorsan le is leplezték, hogy a képen látható autó valójában egy középmotoros, csővázas rettenet, de most a franciák végleg lerántották a leplet Sébastien Loeb WTCC-versenyautójáról.

Fricskának sem utolsó, hogy az olcsó, ruppótlan piacokra szánt modellből készül az autó és száll harcba a Chevykkel, Hondákkal és Ladákkal, de természetesen sok köze nincs ahhoz a C-Elysée-hez, amit hárommillióért kihoznak a szalonból. Az üzenet azonban világos: ezen modell eladásaitól sok függ, ezért az esetleges WTCC-sikerek sokat nyomhatnak a latban.

Loeb mellé várhatóan Yvan Mullert szerződteti a Citroen az eddig csak M43-as kód alatt futó versenygépbe. És igen, ön jól látja: az ezerhatos, turbómotoros C-Elysée egyelőre nem szerepel a márka kínálatában.

Várjuk már, várjuk!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.