Totalcar TV: Ami (inkább) kimaradt (16+!)

2013.08.18. 16:05
31 hozzászólás

Totalcar TV: Ami tavasszal nem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo.

Bizony, az idei első szezonban elég sokat dolgoztunk azon, amit a nézőknek végül a képernyőn és a fantasztikus interneten szervíroztunk sok szeretettel.Azonban butaság lenne tagadni, hogy egy-egy többnaposra megnyúlt forgatás azért mindenki idegrendszerét kikezdi egy kicsit és olyankor bizony néha elhangzik pár B-betűs szó, ami nem okvetlenül folytatódik -arátság-gal.
Ilyenkor az esetek 98 százalékában persze csak magunkra haragudhatunk. Vagy nem sikerült megjegyeznünk valamit, vagy egyszerűen belezavarodtunk a mondanivalóba de olyan is van, hogy nem jutott eszünkbe semmi. A másik oldalon a védelmünkre kell felhozni a tényt, hogy a hidegben, órákon át mezítláb szobrozni mindenféle ruhában, vagy csonttá fagyni az óceánparton, égni a napon...nos...az sem kellemes.

A vége azonban mindig az, hogy jót nevetünk az egészen, pláne, amikor látjuk, mi lett belőle: egy újabb TCTV-epizód.

Nemsokára kezdünk, tartsanak akkor is velünk!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.