Totalcar Autósmozi, nyereménnyel, menő csajjal, nagy pofonokkal

2013.08.21. 15:36
25 hozzászólás


Jól jegyezzék meg: augusztus 23, péntek. A Totalcar Autósmozi történelmében először nyúlunk bele a sokak által vagy nagyon kedvelt, vagy éppen ellenkezőleg: nagyon utált sorozatába. Ötvös Csöpi-est lesz a csodálatos hangulatú Autósmoziban, a Fővárosi Autópiacon!


View Larger Map

A Csak semmi pánik még a sorozat elejéről való (konkrétan a második Csöpi-film), van húzása, lendülete, a Kern-Bujtor páros elemében van és persze ha hagyjuk, hogy magával ragadjon a sztori, az idealista mesevilág- és a kor romantikája, akkor elemünkben leszünk mi is.

csak.jpg

Retró? Naná, mennyire, hogy az. Talán vannak még olyanok, akik kívülről fújják, hogy a 65 fokos törkölypálinka a jó emberi kapcsolatok alapja és emlékeznek még arra, hogy Horváth Évaként micsoda korabeli csúcsragadozó volt Medveczky Ilona 1982-ben.

medveczky.jpg

A legjobb az Autósmoziban azonban a tény, hogy a tucatszor látott filmnek is sajátos hangulatot kölcsönöz a csillagos ég, a friss levegő és egy közben elmajszolt egyszerű zsíros kenyér vagy limonádé. A büfében amúgy van ezen felül is minden, aki ügyes, még kerti széket is kap, aki okos, az hoz magával kempingágyat és eltölt egy kellemes estét velünk. És ha mákja van, akkor nyerhet egy ingyen belépőt az augusztus 31-szeptember 1-én megrendezésre kerülő Totalcar-Hungaroring Pályanapra. Ez pedig 25 ezer forintot ér.

Kapunyitás 20 órakor, a vetítés kezdete 21.30. Jegyár: 1600 forint/fő. Ne maradjatok otthon, ezt ki kell próbálnotok, mi ott leszünk és várunk mindenki szeretettel.