Lányok kontra nők, plasztikai bravúr és kudarc

2013.09.17. 15:18
55 hozzászólás


Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják venni. Sajnos nem sok ilyen volt. Észrevehetően kisebb számú személyzettel dolgoztak idén a kiállítók, nekem még a sokkal kisebb Genfi Autószalonhoz képest is alacsonynak tűnt az egy autóra eső hosztesszek száma. Ennek ellenére Bandival lőttünk mindent, ami mozog és nő formájú, lesz ami lesz-alapon, aztán persze ennyi lett használható mindebből de ne aggódjanak: nem maradtak le semmiről.

IMG 3629
Bocs, lányok, mi inkább az autót kérnénk...

Az mondjuk megfigyelhető volt, hogy alkalomadtán még kérdezni is lehetett tőlük, illetve önmaguktól is tudtak olyat, hogy pl. a Grand Santa Fé hétszemélyes, nem öt, de a tengelytávot már keverte a hasmagassággal, úgyhogy nem zaklattuk tovább.

A felhozatal tradicionálisan az olasz márkáknál volt a legütősebb, bár éppen a 4C és az 595 Abarth Essesse megállt volna női jelenlét nélkül is, annyira kívánatosan voltak, de szépet gurított a Nissan is. Azonban - minden részrehajlás nélkül - úgy gondoljuk, hogy tetszőleges magyar ügynökség tudott volna szebbet is.

IMG 3555
Yokohama?